Arrow
Arrow
Slider

Photography

Στην Phosart αιχμαλωτίζουμε τα συναισθήματα και τις στιγμές σας και μέσα από τη φωτογραφία ξαναζείτε τις αναμνήσεις σας για πάντα.

Cinematography

Στην Phosart, αφιερώνουμε κάθε μας μέρα για τo καλύτερο αποτέλεσμα ώστε το βίντεο του γάμου σας να διατηρήσει τις αναμνήσεις σας για πάντα ζωντανές.
memories cover px

what Our Customers Are Saying

Lucy & Barry

Lucy & Barry

Δεν περιγράφεται πόσο ευχαριστημένοι μείναμε με τις φωτογραφίες και τα βίντεο μας!Δεν θα μπορούσαμε να έχουμε επιλέξει καλύτερη ομάδα για να καλύψει την ημέρα του γάμου μας!Όλοι ήταν τόσο φιλικοί, επαγγελματίες και εύκολοι στη συνεργασία που νιώσαμε σαν να τους ξέραμε χρόνια...Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας κι ελπίζουμε να σας δούμε σύντομα, αν όχι Σαντορίνη σίγουρα στο Λονδίνο!

el/photography/wedding-stories/986-vintage-wedding-at-cavo-ventus,-santorini

Natalie & Mathew

Natalie & Mathew

Από την πρώτη μέρα νιώσαμε ότι ήμασταν σε καλά χέρια. Την ημέρα που συναντήσαμε τον Chris και τη Jo, αμέσως αισθανθήκαμε άνετα, ήξεραν ακριβώς το στυλ μας και ξέραμε ότι είχαμε επιλέξει την τέλεια ομάδα! Είναι τόσο ταλαντούχοι και απίστευτα καλοί σε αυτό που κάνουν. Νιώθω τόσο ευγνώμων και ποτέ δεν θα μπορούσαμε να ανταποδώσουμε στην Phosart το πιο όμορφο δώρο που μας έκανε, που κράτησε τις αναμνήσεις μας ζωντανές. Θα είμαστε πάντα σε θέση να κοιτάξουμε πίσω σε αυτές τις φωτογραφίες και τα βίντεο και να επιστρέψουμε στην ξεχωριστή μέρα μας, στην κάθε στιγμή στην πραγματική της μορφή, που δείχνει ακριβώς την συγκίνηση και την ομορφιά της ημέρας! Δεν θα μπορούσαμε πραγματικά ποτέ να σας ευχαριστήσουμε όλους αρκετά.

http://photographergreece.com/el/photography/wedding-stories/648-natalie-mathew-in-santorini

Kaylie & Brett

Kaylie & Brett

Τους είπαμε τι θέλαμε από τις φωτογραφίες / κινηματογραφικές μας ταινίες και κατάλαβαν αμέσως και ήταν υπομονετικοί μαζί μας με τα αιτήματά μας. Το κύριο πράγμα μας για εμάς ήταν να νιώθουμε χαλαροί, να μην πιέζουμε ή να πιέζουμε για φωτογραφίες που μπορεί να έβγαιναν αφύσικες. Από την αρχή μέχρι το τέλος ήταν απίστευτοι. Ήταν ειλικρινά η καλύτερη ομάδα. Ήταν τόσο διασκεδαστικοί και έχουν μάτι που αντιλαμβάνεται μια ξεχωριστή στιγμή. Αιχμαλώτισαν την αγάπη εκείνη την ημέρα. Δεν πίστευα ότι ήταν δυνατή η λήψη τέτοιων φωτογραφιών. Όταν κάποιος από τους φίλους και την οικογένειά μας κοιτάζει τις φωτογραφίες / τις ταινίες μας, μας δίνει συγχαρητήρια και λέει πόσο καλά οι φωτογράφοι μας κατέλαβαν τόση αγάπη και ευτυχία. Είναι παράλογα ταλαντούχοι, τους ευχαριστούμε πολύ για όλα.

el/photography/wedding-stories/878-stunning-and-romantic-wedding-at-le-ciel,-santorini

Rima & Khachatur

Rima & Khachatur

Ήμασταν πολύ προσεκτικοί στην επιλογή του φωτογράφου και του βιντεογράφου, καθώς μετά το γάμο μόνο οι φωτογραφίες και τα βίντεο θα κρατήσουν ζωντανές τις αναμνήσεις μας :)Η δουλειά μαζί σας ήταν πραγματικά καταπληκτική για μένα και το σύζυγό μου.Όλοι οι καλεσμένοι μας, βλέποντας τις φωτογραφίες και το βίντεό μας, δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι ήταν εκεί οι ίδιοι.Είχαμε πολλά συγχαρητήρια ακόμα και από ανθρώπους που δεν ξέραμε.Με σας, ο γάμος μας έγινε πιο όμορφος και ρομαντικός. Δεν μπορούσαμε να το φανταστούμε.Όταν οι φωτογραφίες και το κλιπ του γάμου μας μοιράστηκαν στα κοινωνικά μέσα μας, η αντίδραση των ανθρώπων ήταν απίστευτη.Όλοι μου είπαν ότι ήταν σαν μια ταινία παραμυθιού.Θα διατηρούμε πάντα επαφή μαζί σας, καθώς είστε οι καλύτεροι από τους καλύτερους.Και ελπίζω ότι θα συνεργαστούμε ξανά και ξανά!

el/photography/wedding-stories/887-october-wedding-in-santorini

Demis & Mariano

Demis & Mariano

Μερικές φορές τα λόγια δεν είναι αρκετά να πούμε ευχαριστώ. Η ομάδα της Phosart είναι απίστευτη.Είχαν τέλειο επαγγελματισμό, άκουσαν προσεκτικά τι θέλουμε και μας έδωσαν μεγάλες ιδέες.Δεν χρειάζεται να μιλήσω για το ταλέντο τους και τη μοναδικότητα του έργου τους απλά παρακολουθήστε μερικά από τα βίντεο τους. Κάθε βίντεο είναι διαφορετικό όπως κάθε ιστορία αγάπης είναι διαφορετική και αυτό είναι που μου αρέσει με αυτά τα παιδιά, ότι δεν ακολουθούν ένα μοτίβο για κάθε ζευγάρι.Το trailer του γάμου μας ήταν τεράστια επιτυχία και περιμένουν με τόσο πολύ ενθουσιασμό το βίντεο του γάμου μας. Το πιο σημαντικό ήταν που κάναμε κάποιους σπουδαίους νέους φίλους. Σας ευχαριστούμε Γιώργο, Chris,  Παντελής και Βάσω που κάνατε τα ονείρα μας πραγματικότητα. Με αγάπη Δημήτρη και Mariano

el/cinematography/wedding-trailers/773-destination-wedding-in-santorini-demis-and-mariano

Bettina & Dario

Bettina & Dario

Νιώθουμε τυχεροί που κλείσαμε την ομάδα της Phosart για τον γάμο μας στη Σαντορίνη!Το αποτέλεσμα ήταν πραγματικά εκπλητικό και το trailer που έφτιαξε ο Chris ήταν τέχνη! Δεν μπορούμε να πιστέψουμε πόσο τέλειο ήταν όταν το είδαμε για πρώτη φορά! Επίσης, θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την άψογη προετοιμασία σας πριν από τον γάμο μας. Οι συναντήσεις μας μέσω Skype και η αλληλογραφία μεταξύ μας. Τόσο ο Chris όσο και η Joanna, μας έκαναν να αισθανθούμε πολύ γρήγορα ασφάλεια και σιγουριά ότι όλα θα πήγαίναν καλά! Νιώθουμε τυχεροί που γνωρίσαμε από κοντά τον Chris και την Jo! Ήταν τόσο διακριτικοί στην παρουσία τους κατά τη διάρκεια της τελετής και όλης της ημέρας γενικότερα! Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για το τέλειο αποτέλεσμα. Δημιουργήσατε αξέχαστες αναμνήσεις για εμάς, που θα μείνουν για πάντα μαζί μας!

http://photographergreece.com/el/photography/wedding-stories/1004-rustic-beach-wedding-at-yalos-venue,-santorini

Ben & Janelle

Ben & Janelle

Το βίντεο και οι φωτογραφίες είναι πέρα από καταπληκτικά, και κάθε τελευταία λεπτομέρεια είναι απολύτως τέλεια! Θα τα αγαπάμε όσο ζούμε. Σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας, που μας βοηθήσατε να δημιουργήσουμε την καλύτερη ημέρα της ζωής μας !! Κάνατε τα όνειρά μας πραγματικότητα. Θα είμαι πάντα ευγνώμων σε όλους σας!

el/photography/portraits/couples/455-ben-janelle,-amazing-surprise-proposal-in-santorini

Lauren & Chris

Lauren & Chris

Δεν μπορώ να σας ευχαριστήσω αρκετά! Είμαι απόλυτα ερωτευμένη με τη δουλειά σας! Η ταινία είναι απίστευτη και είμαι τόσο χαρούμενη που μπορούμε να το ξαναζήσουμε. Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που μπορούμε να μοιραστούν αυτή την ξεχωριστή ημέρα με την οικογένεια και τους φίλους μας. Η καλύτερη μέρα της ζωής μας θα είναι για πάντα στην καρδιά μας και χάρη σε σας θα έχουμε ένα ενθύμιο για μια ζωή.

el/photography/wedding-stories/761-romantic-destination-elopement-at-le-ciel,-in-santorini

want to say hello to us?
contact us
We are always happy to hear from you. So don’t hesitate to introduce yourself and discuss with us anything you have in mind for your wedding, your proposal, your engagement, your party and anything more!
Can’t get enough..? Follow us on Instagram!

Locate Us

Αθήνα
Σαντορίνη
Μύκονος
Παντού!
tel: +30 210 4829829
mob: +30 697 7631687
mob: +30 697 3248970

Join Our Newsletter

Stay connected! Subscribe to our newsletter, so you won’t miss our latest news, ideas for your special event and anything else that might interest you.
Email address:


Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

OK